Kvalita nad kvantitu : dbejte na odbornost firmy!

Mnoho domácností fotovoltaiku chtějí, ale také hledají nejlevnější varianty toho, jak fotovoltaiku získat. Netvrdíme, že nejlevnější varianta musí být ta špatná, ale je zde velké riziko toho, že si necháte fotovoltaiku nainstalovat od někoho kdo nemá odborné znalosti a zkušenosti nebo neposkytne úplnou projektovou dokumentaci.

Neodbornost může způsobit mnoho komplikací a problémů, které vás v důsledku můžou stát mnohem více peněz, než by stála fotovoltaika od skutečných odborníků. Již je možné instalovat fotovoltaiky s výkonem až 50 kW bez stavebního povolení a licence, což znamená, že není potřeba statika ani hasičského sboru. V Česku je v jednání zákon, který však toto opatření mírně zpřísní a bude povinností, aby instalace fotovoltaiky byly svěřovány pouze certifikovaným společnostem. Což se samozřejmě projeví na délce a ceně instalace.

Mnoho firem, které montují FVE používají málo kvalitní komponenty a nedodržují normy a podmínky instalace a montáže panelů FVE. Pokud jsou panely nesprávně a neodborně montovány hrozí zde velké nebezpečí požáru. Důležité je také mít správně zpracovaný projekt.

Naše firma je certifikovaným odborníkem na montáže. Fotovoltaiku za vás vyřešíme od A do Z a zařídíme, jak projektovou dokumentaci, tak vyřízení dotací a všechny kroky potřebné k pořízení fotovoltaiky. Využijte možnosti konzultace zdarma a nechte si poradit.