Jak ušetříte desetitisíce ročně?

Zdražování plynu a energií není otázka pouze tohoto roku, i když bychom si konec zdražování všichni přáli. Odborníci uvádějí, že zdražování není zdaleka u konce a bude nás doprovázet ještě minimálně i příští rok.

Ovlivněte to, kolik budete platit na energiích. Pojďme si ukázat, jak můžete snížit úspory domácnosti a ušetřit tak desetitisíce ročně.

1. TEPELNÉ ČERPADLO

Jednou z variant je pořízení tepelného čerpadla. Pořízením tepelného čerpadla ušetříte spoustu peněz ne jen letos a příští rok, ale dlouhodobě budete schopni šetřit peníze na energiích. Tepelné čerpadlo vám zajistí zdroj tepla, ale také ohřev vody.

2. FOTOVOLTAIKA

Další možností, jak ušetřit spoustu peněz je pořízení fotovoltaické elektrárny. Fotovoltaika se nyní stává velmi populární a spousta domácností ji již využívá. To jakou fotovoltaiku zvolit jsme již rozebírali v předchozím článku.

3. KOMBINACE FOTOVOLTAIKY A TEPELNÉHO ČERPADLA

Jedním z nejúspornějších řešení je právě kombinace fotovoltaiky a tepelného čerpadla. Tato kombinace je to nejlepší co pro váš dům můžete zvolit. To jak funguje kombinace a jaký to pro vás má přínos je popsáno zde.

Samozřejmě, že lze šetřit i jinak, například zateplením domu, pořízením kvalitních oken nebo topit méně, ale proč nevyužít dlouhodobé řešení, které šetří za vás?

Pokud přemýšlíte o pořízení fotovoltaiky nebo tepelného čerpadla neváhejte se na nás obrátit. Poradíme vám, co je pro vás ideální, vyřídíme za vás dotace a veškou administrativu. Dejte zelenou úsporám a udělejte krok do předu k lepší budoucnosti.