Kombinace fotovoltaické elektrárny a tepelného čerpadla

Přemýšleli jste, jak ještě více ušetřit? Co když Vám poradíme, jak ušetřit až 90 % nákladů na elektrickou energii?

Pokud je vaším cílem snížit náklady domácnosti na minimum, tak je kombinace fotovoltaiky a tepelného čerpadla pro vás to pravé. Tato kombinace vaší domácnosti zaručí snížení nákladů až o 90 %.

Fotovoltaická elektrárna sama o sobě ušetří vaší domácnosti spoustu peněz, to, jak funguje a jaké má výhody jsme pro vás již sepsali zde. Energie plynoucí ze slunečního záření slouží ke spotřebě vaší domácnosti. Co se nespotřebuje to míří přímo do fyzické baterie, popřípadě do virtuální baterie, záleží na tom, jakou variantu si zvolíte.

Dále také energie míří do TEPELNÉHO ČERPADLA, které zajistí, abyste měli teplou vodu vždy k dispozici. Kombinací fotovoltaiky a tepelného čerpadla, tak dosáhneme toho, že vaše domácnost bude mít v průběhu celého roku stabilní teplotu. Dále přímé napájení elektrických zařízení ze slunce, a to vše nejúspornějším způsobem, který vám ušetří spoustu financí.  

A CO KDYŽ VÁM ŘEKNEME, ŽE NA FINANCOVÁNÍ NEJSTE SAMI?

K financování fotovoltaické elektrárny a tepelného čerpadla lze využít hned několik dotací. Jaké mají dotace podmínky, jak fungují se dočtete zde. Naše firma vám zaručuje získání dotací v nejvyšší možné částce a veškeré dokumentace a žádosti za vás vyřídíme.

Pokud chcete získat svoji individuální cenovou nabídku, nebo se chcete na něco zeptat jsme vám k dispozici. Stačí vyplnit formulář.